organiseren en plannen

...van beurzen, vergaderingen, evenementen, reizen, overige bijeenkomsten ….

Ik heb een passie voor organiseren en alles wat daarmee te maken heeft. Ik zit vol inspiratie en ideeën. Ik heb ruime ervaring met het organiseren van (zakelijke) bijeenkomsten, teambuilding en structurele vergaderingen groot en klein.

Het begon met het organiseren van een cliëntfeest voor een zorginstelling. Ik kreeg zoveel voldoening en inspiratie dat ik besloten heb ook voortrekker te willen zijn van andere bijeenkomsten en evenementen. Zo volgden diverse bijeenkomsten, van gesubsidieerde burendagen tot het organiseren van (zakelijke incompany) trainingen.

Het verzorgen van complex agendabeheer hoort bij mijn planningskwaliteit. Ik krijg voldoening om van chaos orde te maken. Daarnaast ben ik gedreven om het beste van het beste te organiseren; van netwerklunch tot promotie op een beursplein. Met mijn commerciële instelling en ervaringen met diverse locaties, ben ik tevens capabel om goede tarieven te bedingen. En dat geldt ook voor zakenreizen! Bovendien ben ik communicatief vaardig in Nederlands ABN, Engels en Duits. 

Wat is uw Leuk Project?

Copyright leukproject